Hosszú Katinka meglepő kijelentést tett

A sportolónak határozott elképzelése van jövőjéről, már most tudja, mi lesz vele és karrierjével szülés után.

Hosszú Katinka meglepő kijelentést tett

Hosszú Katinka gyakorlatilag egész eddigi életében úszott, most készül ötödik olimpiájára. De nemcsak karrierjére koncentrál, hanem magánéletével kapcsolatban is pontosan megtervezte jövőjét, erről pedig most a Hot! magazinnak nyilatkozott.

Katinka tavaly volt harminc, így érthető, ha most már őt is foglalkoztatja a családalapítás. Azt mondta, mindenképpen szeretne gyereket, méghozzá nem is egyet, hanem többet, de hogy ez pontosan hány picit takar, azt még nem tudja. Ahogy azt sem, mikor áll majd készen az anyaságra. Arról viszont már most határozott elképzelése van, mi lesz vele szülés után.

„Azt már eldöntöttem magamban, hogy amint elérkezettnek látom az időt a családalapításra, a szülés után nem fogok visszamenni úszni. Tudom, hogy a nagyvilágban rengeteg példa akad arra, hogy profi úszónők ugyanúgy folytatják a versenyzést, miután szültek és anyává váltak, én azonban nem szeretnék közéjük tartozni.” – mondta Katinka, aki mindezt azzal magyarázta, hogy ő nem szeretne olyan nő lenni, aki napi 8-10 órát van távol a családjától, ez ugyanis szerinte pótolhatatlan idő.

Még több

Sztárhírek