Így érzi magát most Meghan és Harry Kanadában

Valószínűleg sosem érezték még magukat ennél jobban!

Így érzi magát most Meghan és Harry Kanadában

Nagyjából 1 hónap telt el azóta, hogy Meghan és Harry visszavonult, azóta pedig elég sok minden történt. Erzsébet királynő elvette tőlük a HRH, vagyis a királyi fenségi titulusaikat, a pár pedig egyelőre Kanadába költözött. Most végre arról is van infó, hogy hogyan érzik magukat az új helyen. Kiderült, hogy a legjobb döntést hozták meg azzal, hogy elköltöztek!

„Nagyon élvezik, hogy csendes életet élnek. Hosszú sétákat tesznek, jógáznak és Meghan főz. Imádnak otthon lenni, ahol Archie-val és a kutyákkal játszanak és pihennek– mondta egy forrás a People magazinnak. Az megvan még, amikor Meghanről készült egy videó, amint a kutyusokkal és Archie-val sétál? Harry eljárást indított a lesivideót készítő fotós ellen, a bennfentes szerint pedig Meghan az eset óta még jobban próbál eltűnni a nyilvánosság elől, amíg a dolgok lecsillapodnak.

A brit sajtó szerint Harrynek nem esett jól, hogy a nagyanyja elvette tőle a titulusait. A People forrása viszont most azt állítja, hogy a herceget egyáltalán nem érdekli a dolog: „nem izgatja, sosem foglalkozott vele.” Ezek után kijelenthetjük, hogy ha volt is feszültség a lemondás miatt a brit királyi családban, annak vége van, Meghan és Harry pedig szuperül érzi magát új otthonában: „a döntésük sokáig nyomasztotta őket, de most végre megnyugodtak.”

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek