Kiderült, Justin Bieber miért várt egy évet a nyilvános esküvővel

Sokkal szomorúbb az ok, mint gondolnád.

Kiderült, Justin Bieber miért várt egy évet a nyilvános esküvővel

Justin Bieber és Hailey Baldwin két évvel ezelőtt a legnagyobb titokban házasodtak össze, majd egy évre rá nyilvánosan is tartottak egy igazi celeblagzit. A fanok már akkor is furcsállták a dolgot, nem értették, hogy miért nem tartották meg az ünnepséget rögtön a privát ceremóniájuk után. A leglogikusabb magyarázatnak eddig az tűnt, hogy azért vártak egy évet az ünnepléssel, mert az álomesküvőjük megszervezéséhez több időre volt szükségük. Most viszont kiderült, hogy egészen más ok húzódott a háttérben…

Hailey az amerikai ELLE-nek adott interjújában őszintén bevallotta, hogy valójában Justin egészségi állapota miatt kellett várniuk. Az énekest néhány hete Lyme-kórral diagnosztizálták, és bár a tünetei már jó ideje megvoltak, két éve még az orvosok sem tudták pontosan, mi baja lehet az énekesnek.

„Amikor először összeházasodtunk, csak a közös életünkre akartunk koncentrálni. Nem éreztem helyesnek, hogy Justint kitegyem az esküvőszervezéssel járó stressznek”– mesélte Hailey, majd azt is hozzátette, hogy mennyire rosszul esett nekik, ahogy az emberek Justint szimplán a külseje alapján ítélték meg és azt terjesztették róla, hogy biztosan megint drogos lett. „Justin valójában beteg volt, de nem tudtuk, hogy mi okozhatja. Egy ilyen helyzetben, hogyan is ünnepelhettünk volna?”

A sztár azóta már szerencsére kezelést kap, és dokufilmjéból pedig az is kiderült, hogy az utóbbi időben életmódot is váltott. Különféle terápiákkal próbálja megtisztítani a testét az évek során felhalmozódott méreganyagoktól.

Még több

Sztárhírek