Megható, amit Vilmos Katalinról mondott

Annyira cuki!

Megható, amit Vilmos Katalinról mondott

Katalin és Vilmos a napokban Walesben jártak, ahol szokás szerint rengeteg rajongó várta őket. Itt pedig történt valami nagyon aranyos, amit egy fan mesélt el később a People magazinnak. Mint kiderült, Vilmosnak megjegyezte valaki, hogy Charlotte hercegnő a kedvence, amire a büszke apa annyit mondott: „Igen, ő nagyon kedves – csak úgy, mint a feleségem.” 

Ez pedig nem csak nagyon romantikus Vilmostól, de meglepő is, hiszen a hercegi pár mindig nagyon odafigyel a távolságtartásra a nyilvános eseményeken. Olyannyira, hogy nemrég egy olyan videó kezdett keringeni a neten, amin Vilmos megérinti Katalin vállát, aki látványos mozdulattal kibújik alóla. Persze ezután azonnal beindultak a találgatások, hogy valami nincs rendben közöttük, de ilyesmiről szó sincs.

Nemcsak Vilmos volt romantikus hangulatban Walesben, hanem Katalin is, hiszen piros kendőt viselt, amin fehér szívecskék sorakoztak. Ráadásul a szokásosnál többet mosolyogtak egymásra és beszélgettek. Jó látni, hogy Harry és Meghan visszavonulása nem volt hatással az ő egységükre!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Még több

Sztárhírek