Szétszedte a net Károly herceget döntése miatt

Többen is felháborodtak, a dologhoz pedig köze van Katy Perrynek is.

Szétszedte a net Károly herceget döntése miatt

Nincs olyan hét, hogy a brit királyi család körül ne történne legalább egy olyan apróság, amin ki lehet akadni. Most épp Károly hercegnek ment neki a fél internet, miután szerintük nagyon rosszul döntött. A trónörökös az elmúlt napokban feleségével, Kamilla hercegnével vett részt egy általa támogatott alapítvány eseményén. A herceg által 2007-ben alapított Brit és Ázsiai Alapítvány a Dél-Ázsiában elterjedt szegénység segítésére és felszámolására törekszik, a napokban pedig ennek nagykövetévé tette meg a herceg Katy Perryt.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ezzel a lépésével pedig hatalmas problémája van sok mindenkinek. Leginkább azért, mert Katy nem brit, de még csak nem is ázsiai. Miközben a háborgók szerint valószínűleg nem lett volna nehéz olyan hírességet találni, aki mindkét kritériumnak megfelelt volna. A Twitteren már azzal is viccelődtek, hogy Katynek mindössze annyi köze van Ázsiához, hogy egyik számában a tigris szeméről énekel, Ázsiában pedig élnek tigrisek is.

Károly herceg egyébként azzal magyarázta döntését, hogy Katyvel tavaly találkozott Mumbaiban, és elbűvölte őt, hogy az énekesnő mennyit jótékonykodik világszerte. A szervezet egy másik nagykövete, Nihal Arthanayake viszont a többiekkel ellentétben azonnal Katy Perry védelmére sietett és Twitterén azt írta, hogy bár sokan furcsállják a sztár kinevezését, szerinte Katy megfelelő választás, ugyanis elkötelezetten segíti az arra rászoruló gyerekeket, és ügyesen használja fel erre hírnevét. Egy másik nagykövet szerint pedig nem csak a brit vagy az ázsiai emberek tehetnek azért, hogy Dél-Ázsiában segítsenek.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Még több

Sztárhírek