A barátaik rosszul vannak Hailey és Justin Bieber szerelmétől

Hailey és Justin kapcsolata sosem volt zökkenőmentes…

A barátaik rosszul vannak Hailey és Justin Bieber szerelmétől

A sztárpár 2015-ban kezdett ez randizni, aztán 1 évvel később szakítottak is. Justin aztán Sofia Richie-vel, majd Selena Gomezzel vígasztalta magát, míg Hailey Shawn Mendes-zel randizgatott. Aztán jött a hatalmas bejelentés 2018-ban, hogy Hailey és Justin nem csak eljegyezték egymást, de össze is házasodtak! Az ő szerelmi sztorijuk tehát igen kalandos, így nem is lehet őket hibáztatni a sok cukiskodásért, amit Instán csinálnak.

Hailey az amerikai Elle magazin márciusi címlapsztárja, ahol az interjú alatt elárulta, hogy Justinnal már-már olyan cukin viselkednek, hogy a barátaik nem bírják. A haverok folyton szívatják a sztárpárt, mert még a telefonba is gügyögnek egymásnak:

„Amikor telefonálunk és cukiságokat mondunk egymásnak, az összes barátom nyavalyog, hogy fejezzük már be, ez undi”– mondta a modell, aki azt is bevallotta, hogy éveken át ő volt a harmadik kerék a baráti körében, úgyhogy most egyáltalán nem érzi magát rosszul, amiért Justinnal ennyire kimutatják a szerelmüket.

Mrs. Bieber az is elmondta, hogy kellett a külön töltött idő a házasságuk előtt, leginkább Justinnak, hogy felnőjjön.

„Annyival érettebb lett. Engem is lesokkolt. Egy csodálatos férfi és szuper partner az élethez. Nincsen más, akivel jobban el tudnám képzelni, hogy leéljem az életemet. Szóval elég szerencsés vagyok!”

Mi nagyon örülünk a Bieber házaspár boldogságának, te mit szólsz hozzá? Szerinted is örök szerelemről van szó?

via GIPHY

Még több

Sztárhírek