Erre kérte Jennifer Lopez Meghant és Harryt

Együtt vacsiztak és beszélgettek.

Erre kérte Jennifer Lopez Meghant és Harryt

Tegnap kiderült, hogy Meghan és Harry a héten Miamiba utaztak, hogy részt vegyenek a JP Morgan milliárdosoknak szervezett csúcstalálkozóján. Itt Meghan is tartott egy rövid beszédet, majd Harry következett utána. A herceg elmondta, hogy az utóbbi 7 évben terápiára járt édesanyja elvesztése miatt. Hozzátette, hogy egyáltalán nem bánta meg a Megxitet, és minden lépésével azon van, hogy megvédje családját.

A legfrissebb hírek szerint az esemény után a pár Jennifer Lopezzel és Alex Rodriguezzel vacsorázott a Habitat nevű menő étteremben. A bennfentesek elmondták, hogy mind a négyen azonnal megtalálták a közös hangot, és nagyon jól érezték magukat együtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

H A B I T A T @ 1 Hotel (@habitatat1hotel) által megosztott bejegyzés, Febr 3., 2020, időpont: 10:10 (PST időzóna szerint)

Az egyik forrás azt is kiemelte, hogy hallotta, amint Jennifer meghívta magukhoz Meghant és Harryt, és arra kérte őket, hogy a kis Archie-t is hozzák magukkal, hiszen a gyerekek biztos szívesen játszanának vele. Az egyelőre nem derült ki, hogy Meghanék elfogadták-e a meghívást, mint ahogy az sem világos, hogy a hercegi pár ott lesz-e az idei Oscaron. Elvileg ide is meghívást kaptak, sőt egy díjat is át kellett volna adniuk, de ezt visszautasították. Ki tudja, az is lehet, hogy jövőre JLo és Alex társaságában tűnnek majd fel az eseményen…

Még több

Sztárhírek