Angelina Jolie újra szeretne örökbefogadni?

A már meglévő hat nem elég?

Angelina Jolie újra szeretne örökbefogadni?

Előre is bocsi, de most tutira nagyon öregnek fogod érezni magad: Angelina Jolie legidősebb fia, Maddox már 18 éves és egyetemista Dél-Korában! Ha téged ledöbbentett ez a tény, akkor képzeld, mit érezhet szegény Angie, hogy az első gyereke már ki is repült a családi fészekből…

Éppen ezért szinte nem is olyan meglepő, hogy az OK! magazin lehozott egy cikket, miszerint a színésznő újra az örökbefogadáson gondolkodik. „Angelina már évekkel ezelőtt belevágott volna, de Brad úgy érezte, elég nekik a hat gyerek” – mesélte az újságnak egy forrás, aki hozzátette, hogy amint a válásukat véglegesítik, Angie bele fog vágni az adoptálásba!

Az informátor szerint a sztár ezt olyannyira komolyan gondolja, hogy már előzetesen felmérte a terepet olyan országokban, mint Haiti, Szíria, Etiópia és más, afrikai államok. „Még meg fog látogatni jó néhány árvaházat a világ körül. Mivel elképesztően büszke a gyerekeire, és arra, amit elértek, ezért elhatározta, hogy még egy fiatalnak szeretne adni egy ilyen lehetőséget”– magyarázta a forrás.

A GossipCop viszont csekkolta a sztorit a színésznő stábjával, és kiderült, hogy az egészből semmi sem igaz! Nem elég, hogy Angelina nem akar ismét örökbefogadni, árvaházakat sem látogatott meg ebből a célból. Ehelyett inkább teljesen máshogy szeretne segíteni a rászoruló apróságokon: az ENSZ egyik nagyköveteként a menekülteket támogatja. Ezeket a gyerkőcöket próbálja elhelyezni szerető otthonokban, ami ugye nem az ő saját házát jelenti.

Még több

Sztárhírek