Ariana Grande titokzatos idegennel csókolózott

Egy klubban látták őket csókolózni.

Ariana Grande titokzatos idegennel csókolózott

Arana Grande szombat este bulizni ment a barátaival és egy ismeretlen sráccal. Mindannyian együtt ültek be egy Los Angeles-i bárba, ahol szemtanúk szerint az énekesnő és a titokzatos pasi vadul csókolózni kezdett (videó ITT). Az ott dolgozók nem tudták, ki lehet Ari új szerelme, szóval valószínűleg nem hírességről, hanem civilről van szó. Nem maradtak sokat, kábé csak 30 percet töltöttek ezen a helyen, majd tovább is indultak.

A fentiek alapján úgy tűnik, Ariana mégsem az énekes Mikey Fosterrel kavar, vagy, ha volt is köztük valami, gyorsan vége lett. A pasi tavaly júniusban még megható szülinapi üzivel köszöntötte az énekesnőt, ezért gondolta sok fan, hogy együtt vannak.

„Te vagy az egyik leghihetetlenebb ember, akit az univerzumtól kaptam. Remélem, ettől az évtől mást sem kapsz, csak a boldogságot, amit megérdemelsz. Szeretlek. Boldog szülinapot!” – írta Instán.

Pár hónappal később, szeptemberben éppen Ariana tesója, Frankie Grande vetett véget a találgatásoknak, és kiposztolta, hogy a húga szingli.

Most azonban mindenki hallgat, ami simán jelentheti azt, hogy az énekesnő ezúttal tényleg szerelmes. Ha így van, valószínűleg hamarosan elárulja a világnak, ki a választottja. Addig pedig lehet találgatni!

Még több

Sztárhírek