Katalin hercegnére is hatással lesz a royal válás

Ezért viselte meg nagyon ez a bejelentés.

Katalin hercegnére is hatással lesz a royal válás

Elég rossz dolgok történnek mostanában a királyi családban. Először András herceg zaklatási ügyével volt tele a világsajtó, ami annyira eldurvult, hogy lánya, Beatrix hercegnő egészen mostanáig nem tűzhette ki az esküvője dátumát. Utána Harry és Meghan sokkolt le mindenkit, amikor bejelentették, hogy szakítanak a royalokkal és Kanadába költöznek. A hét elején pedig kiderült, II. Erzsébet királynő legidősebb unokája, a tejreklámokból élő Peter Phillips 12 év házasság után el akar válni feleségétől, Autumn-tól.

Az addig civilként élő nő még 2008-ban ment férjhez Anna hercegnő fiához, akkor úgy tűnt, annyira szerelmesek, hogy örökké együtt fognak maradni. A ceremónián ott volt Katalin hercegné is, akit akkor még Kate Middletonként ismert a világ.

Harry herceggel és akkori barátnőjével, Chelsy Davyvel érkezett, mert Vilmos herceg ugyanebben az időben egy másik esküvőre volt hivatalos, ráadásul Afrikában. Kicsit fura, de Katalinnak azért kellett egyedül mennie a royal esküvőre, mert a pasija fontosabbnak tartotta, hogy ott legyen az exe, Jecca Craig nagy napján.

Ennek ellenére Katalin valószínűleg nagyon jól érezte magát, hiszen ez volt az első alkalom, hogy találkozhatott az uralkodóval. Később pedig nagyon jó barátságot kötött Autumn-mal, akivel állítólag kimondottan sok bennük a közös. Mindketten „hétköznapi” családból érkeztek, majd beházasodtak a világ talán leghíresebb családjába.

Szóval Katalin hercegné most valószínűleg elég szomorú, hiszen az egyik legjobb barátnőjét veszíti el. Nem lesz, akivel a royal eseményeken csevegjen, a gyerekeik is ritkábban láthatják majd egymást. Talán az vigasztalja egy kicsit, hogy Sarah Ferguson, András herceg volt felesége a mai napig jó viszonyt ápol a royalokkal, nincs harag köztük. Remélhetőleg ez Autumn-nak is sikerül majd!

Még több

Sztárhírek