2020.02.12.@ 11.02

Katalin hercegnére is hatással lesz a royal válás

Ezért viselte meg nagyon ez a bejelentés.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katalin hercegnére is hatással lesz a royal válás

Elég rossz dolgok történnek mostanában a királyi családban. Először András herceg zaklatási ügyével volt tele a világsajtó, ami annyira eldurvult, hogy lánya, Beatrix hercegnő egészen mostanáig nem tűzhette ki az esküvője dátumát. Utána Harry és Meghan sokkolt le mindenkit, amikor bejelentették, hogy szakítanak a royalokkal és Kanadába költöznek. A hét elején pedig kiderült, II. Erzsébet királynő legidősebb unokája, a tejreklámokból élő Peter Phillips 12 év házasság után el akar válni feleségétől, Autumn-tól.

Az addig civilként élő nő még 2008-ban ment férjhez Anna hercegnő fiához, akkor úgy tűnt, annyira szerelmesek, hogy örökké együtt fognak maradni. A ceremónián ott volt Katalin hercegné is, akit akkor még Kate Middletonként ismert a világ.

Harry herceggel és akkori barátnőjével, Chelsy Davyvel érkezett, mert Vilmos herceg ugyanebben az időben egy másik esküvőre volt hivatalos, ráadásul Afrikában. Kicsit fura, de Katalinnak azért kellett egyedül mennie a royal esküvőre, mert a pasija fontosabbnak tartotta, hogy ott legyen az exe, Jecca Craig nagy napján.

Ennek ellenére Katalin valószínűleg nagyon jól érezte magát, hiszen ez volt az első alkalom, hogy találkozhatott az uralkodóval. Később pedig nagyon jó barátságot kötött Autumn-mal, akivel állítólag kimondottan sok bennük a közös. Mindketten „hétköznapi” családból érkeztek, majd beházasodtak a világ talán leghíresebb családjába.

Szóval Katalin hercegné most valószínűleg elég szomorú, hiszen az egyik legjobb barátnőjét veszíti el. Nem lesz, akivel a royal eseményeken csevegjen, a gyerekeik is ritkábban láthatják majd egymást. Talán az vigasztalja egy kicsit, hogy Sarah Ferguson, András herceg volt felesége a mai napig jó viszonyt ápol a royalokkal, nincs harag köztük. Remélhetőleg ez Autumn-nak is sikerül majd!

Címkék: autumn phillips botrány chelsy davy esküvő harry herceg Kate Middleton királyi család peter phillips sztori válás vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Britney Spears egy életre elhallgattatta a trollokat ezzel a húzással

Britney Spears egy életre elhallgattatta a trollokat ezzel a húzással

Sokan büszkék rá, amiért ilyen keményen kiállt önmagáért.

A Riverdale sztárja egyre borzalmasabban néz ki

A rajongókat teljesen megosztotta KJ Apa új külseje.

Meghan soha nem is akart Angliában maradni

Nem semmi, mivel vádolják már megint Harry herceg feleségét!

Ismerd meg a Sport Illustrated első transznemű modelljét!

Valentina Sampaio a kifutó után a címlapokat is meghódítja!

Meghalt John Travolta felesége

Szomorú hír érkezett.

Armie Hammer 10 év után válik

Ő és a felesége Instagramon jelentették be a szomorú hírt.

Ryan Reynolds megtrollkodta a Harry-Meghan párost

Túl magas labda volt ahhoz, hogy ne csapja le…

Johnny Depp bevallotta, mit művelt a feleségével

Egy SMS-ben ismerte el a szörnyűséget.

Ez volt a legfrusztrálóbb Meghan számára hercegnéként

Ezek után érthetetlen, hogy bírta eddig a royal létet.