Megszületett Robbie Williams 4. gyereke

Felesége extra cuki képet posztolt.

Megszületett Robbie Williams 4. gyereke

Robbie Williams az elmúlt években kissé eltűnt a köztudatból, annak ellenére, hogy régebben igencsak sokszor került a címlapokra a különböző botrányaival. Úgy tűnik azonban, hogy a világsztár végleg megkomolyodott, és ideje nagy részét a szeretteire fordítja, aminek köszönhetően már a negyedik babát köszönheti a Williams család.

Feleségével már a harmadik közös gyermekük, Coco is béranya segítségével született, ez pedig most sem volt másképp, ráadásul ugyanazt a béranyát kérték meg a feladatra”. A negyedik baba megszületéséről Robbie felesége, Ayda Field számolt be saját Insta oldalán egy elképesztően cuki képpel, amin mind a négy gyerkőc lábai látszódnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) által megosztott bejegyzés, Febr 14., 2020, időpont: 9:51 (PST időzóna szerint)

A kisfiúnak a Beau Benedict Enthoven nevet adták szülei, akiknek nem is lehetett volna szebb a Valentin-nap:

„Ebben az évben a lehető legkirályabb módon ünnepeljük a szerelmet és a szeretetet… Hálásak vagyunk, hogy a gyönyörű kisfiunkat a karjainkban tarthatjuk, akinek hála abszolút teljessé vált a családunk!” – írta Insta-posztjában a büszke anyuka.

Még több

Sztárhírek