Katalin hercegnének bűntudata van?

Meglepő őszinteséggel nyílt meg Vilmos felesége.

Katalin hercegnének bűntudata van?

Nehéz időszakon van túl a brit királyi család, hiszen az elmúlt hónapokban egymást követték a botrányok. Kezdve András herceggel, egészen Meghan és Harry visszalépéséig, az egész világ a royálokról beszélt, és a legtöbb esetben egyáltalán nem jó értelemben.

Mindezalatt Katalin és Vilmos próbáltak mindent megtenni annak érdekében, hogy visszaszerezzék a családjuk becsületét, ezért a lehető legtöbb jótékonysági eseményre ellátogattak, sőt, még a SAG awards-on is ott voltak, ahol hősiesen viselték a királyi családdal kapcsolatos folyamatos viccelődéseket.

Néhány nappal ezelőtt pedig Katalin egyedül vendégeskedett Giovanna Fletcher, Happy Mother Happy Baby című podcastjában, ahol arról beszélt, hogy sokszor van bűntudata amiatt, hogy keveset van a gyermekeivel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés, Febr 14., 2020, időpont: 2:33 (PST időzóna szerint)

„Amikor ma megérkezett a dada, Sarolta azt megkérdezte tőlem, hogy hogy lehet az, hogy nem én viszem őket az iskolába?” – nyílt meg Katalin, majd így folytatta:

„Ez egy folyamatos kihívás, amivel még azok az anyák is küzdenek, akiknek nincs állandó munkájuk és nem kell lavírozniuk a munka és a család között. Attól a perctől kezdve, hogy megszületik a kisbabád, szó szerint mindig lesz valami, ami miatt bűntudatot érezhetsz!”

Még több

Sztárhírek