Hihetetlen, milyen cuki dolgot tett Bilie Eilish az egyik rajongójával

Készítheted a zsepiket!

Hihetetlen, milyen cuki dolgot tett Bilie Eilish az egyik rajongójával

Bilie Eilishről most már hivatalosan is kijelenthetjük, hogy imádja a rajongóit! A fiatal énekesnő tisztában van azzal, hogy nagyon sokat köszönhet nekik, pont ezért, amikor csak alkalma van, mindig próbál valami cuki dolgot tenni velük.

Legutóbb Bilie az angol Capital Radio rádió volt, ahol az egyik legnagyobb fanja, a 16 éves Marissa éppen a nehéz életéről beszélt, és arról, hogy az énekesnő dalai mennyit tudnak neki segíteni. Marissa fiatal kora ellenére kénytelen ellátni az anyukáját, aki tolószékbe került a cukorbetegsége miatt, valamint az öccsét, akinek többfajta tanulási zavara is van.

„Bilie nagyon inspiráló személy, a zenéje pedig mindig segít. Egy hosszú, depresszív nap után is az ágyban fekszem és őt hallgatom full hangerőn. Láttam már sok interjút vele, tudom, hogy nehéz volt neki a híressé válás. Nagyon különböző emberek vagyunk, de úgy érzem, sokban hasonlítunk” – mondta Marissa.

Amíg a lány a műsorvezetőnek erről beszélt, addig Bilie a lány háta mögé került és hatalmas meglepetést okozott neki, sőt, még könnyekre is fakadt a boldogságtól. Billie írtó kedvesen megölelte a lányt, és elmondta neki, hogy amit csinál, az szuper és soha ne adja fel.

Nézd meg te is a megható videót:

Még több

Sztárhírek