Harry herceg újra katona lesz?

Megvan rá az esély…

Harry herceg újra katona lesz?

Harry és Meghan január elején jelentették be a lemondásukat, ami csak március végével lép majd érvénybe. Addig ugyanazok az előírások vonatkoznak rájuk, mint eddig, bár a pár máris kiköltözött Kanadába. Erzsébet haza is rendelte Harryéket a nemzetközösség napjára, ami egy fontos ünnepség a királyi család számára. Kérdés, vajon Meghan férjével tart-e majd, vagy Harrynek ezt is egyedül kell megoldania…

Akárhogy is lesz, egy tuti, mostantól egyre kevesebbszer láthatjuk majd a családot, és bár kétlaki életet ígértek, valószínűleg Angliába csak ritkán fognak becsekkolni. Most kiderült, hogy Erzsébet királynő nyitva hagyja a lehetőséget Harry számára, hogy visszatérhessen a katonai szolgálathoz egy évvel a hivatalos visszavonulás után. Úgy tűnik, a királynő ad egy évet az unokájának, hogy felfedezze a világot és saját karrierbe kezdjen, de ha ez mégsem jön össze, még mindig lehet belőle katona (a feleségéből pedig bőröndöt nyitogató lány a Deal or No Deal című műsorban).

A hercegi pár jelenleg egy új énmárka kialakításán dolgozhat épp, hiszen Erzsébet a napokban megtiltotta a Royal Sussex használatát. A következő egy év pedig azzal fog telni, hogy kiderüljön, vajon ez az új, amit Meghan és Harry választott, hosszútávon működőképes lesz-e. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Még több

Sztárhírek