Így még biztosan nem láttad Justin Biebert!

Garantáltan elolvadsz majd Biebs fiú legutóbbi húzásától.

Így még biztosan nem láttad Justin Biebert!

Sokáig közellenségnek számított még a rajongók között is Justin, hiszen durván bánt a fanokkal és gyakran a Selena Gomez követők is jogosan pöccentek be rá. Viszont, amióta Hailey Bieberrel van – annak ellenére, hogy gyanúsan gyorsan házasodtak össze –, tényleg rengeteget változott az énekes. Dokusorozatában elárulta, hogy nem fél érzékeny lenni és néha ő is szokott sírni, most pedig egy újabb szerethető oldalát villantotta meg.

Nemrég James Cordennél járt a The Late Late Showban, ahol bevállalta, hogy a humoristával együtt betanul pár vicces koreográfiát. Már ez is elég laza húzás tőle, de ennél sokkal cukibb dolgot tartogatott a műsor. A felvezető small talk után ugyanis betotyogott a képbe egy kislány és ő vezényelte le a rögtönzött táncórát. A rövid felvételen aztán több kisgyerek is átvette a koreográfus szerepét, Justin pedig becsületesen kopizta a mozdulatokat. Még egy cigánykerékkel is duplázott, amit James Corden inkább nem vállalt be. A gyerekek imádták a közös munkát és Justin még azokat az átvezető részeket is kedvesen kezelte, amikor a kicsik megszeppentek és egy helyben toporogtak.

Nem tudjuk, hogy Hailey és Justin mikor szeretnének kisbabát, de előre borítékolható, hogy szuperül áll majd Biebsnek az apaszerep.

Még több

Sztárhírek