Kylie Jenner még mindig szerelmes az exébe?

Mindenki azért szurkol, hogy Kylie és Scott újra összejöjjön.

Kylie Jenner még mindig szerelmes az exébe?

Csak kapkodjuk a fejünket, hiszen Kylie Jenner és Travis Scott kapcsolatát szinte lehetetlen követni. Biztosan te is emlékszel rá, hogy Kylie és Travis még 2017-ben jöttek össze, és egészen 2019 októberéig minden rendben ment köztük. Szinte egyik napról a másikra jelentették be a szakításukat, amin nem csak a fanok, de a páros baráti köre is totál ledöbbent.

De Kylie barátai nem csak, hogy meglepődtek, valójában nem is hiszik el, hogy mindennek vége lenne a két sztár között. A Us Weekly egyik forrása szerint ugyanis a haverok szinte biztosak benne, hogy Scott és Kylie a jövőben újra egymásra talál majd. És hogy mindezt miből gondolják?

Nem elég, hogy a pár továbbra is rengeteg időt tölt együtt, mindenki látja rajtuk azt is, hogy igenis vannak még romantikus érzéseik a másik iránt. De a haverokon kívül, Kylie családja is a békülés pártján áll. A Kardashian-lányok nagyon drukkolnak azért, hogy kishúguk újra összejöjjön Travis-szel, hiszen látják, hogy a rapper milyen jó apukája Storminak és mennyire odaadó az exével szemben is.

„Az egész család azt akarja, hogy újra együtt legyenek. Lehet, hogy Travis nem tökéletes, de nagyszerű apa és társ” – mondta egy forrás a People magazinnak, majd azt is hozzátette, hogy mindenki nagyon csalódott lenne, ha Kylie végül mégsem tudná helyrehozni a dolgokat az exével.

Nos, ezek után nekünk sincs más dolgunk, mint várni és szurkolni, hogy a páros végre újra egymásra találjon.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek