Lana Del Rey elveszítheti az énekhangját

Jaj, ne!

Lana Del Rey elveszítheti az énekhangját

Lana Del Rey épp a koncertturnéja közepén van, de sajnos hirtelen le kellett mondania az összes európai fellépését egy titokzatos betegség miatt. Lana pénteken kezdte volna meg a koncertezést a kontinensen, egészen pontosan Amszterdamban, és márciusban ment volna haza.

Csakhogy, ahogy az énekesnő közleményében is olvasható, Lanának totálisan elment a hangja! „Nagyon sajnálom, hogy csalódást kell okoznom mindenkinek, de egy utolsó pillanatos megbetegedés miatt, ami engem is váratlanul ért, elvesztettem az énekhangom. Az orvosok egyelőre 4 hét pihenőt javasoltak. Sajnálom még egyszer, de meg kell gyógyulnom”– írta a sztár.

Lana a turnéját még tavaly szeptemberben kezdte el New Yorkban, hogy aztán bejárja az egész országot egészen november közepéig. Sőt, az énekesnő abban a hónapban még Abu Dhabiba is elrepült egy perfomansz erejéig. A koncertsorozat következő állomása Dél-Amerika lenne, nyáron pedig elvileg újra visszatér Európába. Ezeknek a koncerteknek a sorsa viszont még eléggé bizonytalan, az meg pláne, hogy az elmaradt fellépéseket mikor (ha egyáltalán) fogja bepótolni a sztár. Főleg, ha a betegsége durvább, mint gondolta. De mivel egyelőre nincs arról infó, pontosan mi is Lana baja, ezért a rajongók is csak találgathatnak.

Az viszont tökéletesen érthető, miért nem akarja megerőltetni a hangszálait az énekesnő, hiszen ha túltolja az éneklést, akár örökre elveszítheti a hangját. 

Még több

Sztárhírek