Szakított a Riverdale sztárpárja

Három évig voltak együtt…

Szakított a Riverdale sztárpárja

A Riverdale dögös vörösét, a Cherylt alakító Madelaine Petsch a hírek szerint szakított a pasijával, a zenész, Travis Millsszel, akivel három évig jártak. A rajongók ugyan már egy ideje gyanították, hogy valami nincs rendben a sztárpárral, mivel nagyon nem posztoltak egymásról a közösségi médiában. De a hír végül is most lett hivatalos, amit az E! Newsnak erősítettek meg.

Trabis Instáján egyébként utoljára tavaly decemberben tűnt fel Madelaine, amikor a pár Disneylandben töltött egy napot. A színésznőnél viszont még ennél is régebbi a legutóbbi közös képük: tavaly árpilisi, amikor Travist felköszöntötte a születésnapján.

Ez az infó pedig már csak azért is tűnik igaznak (nem úgy, mint legutóbb a Riverdale másik sztárpárja, Cole Sprouse és Lili Reinhart esetében), mert az Us Weekly-nek egy másik, különböző forrás is megerősítette a dolgot. „Madelaine már el is vitte az összes cuccát a srác Los Angeles-i otthonából”– mondta az informátor.

Az egyre ritkább Insta-posztokra egyébként más magyarázat is lehet. Madelaine ugyanis még augusztusban azt nyilatkozta a Nylon magazinnak, hogy szeretné egy picit újra a magánügyévé tenni a kapcsolatát.

„Nagyon sokat posztoltam kettőnkről online, és most, hogy nem teszem, az emberek egyből azt hiszik, hogy szakítottunk. De az az igazság, hogy egy kapcsolat sokkal különlegesebb és biztonságosabb, ha nem osztok meg róla mindent”– magyarázta a színésznő.

Szóval úgy tűnik, nem feltétlenül volt megalapozott a rajongók gyanúja, de sajnos mégis beigazolódott...

Még több

Sztárhírek