Háború indult Justin Bieber és Cara Delevingne között

Na ez izgi lesz!

Háború indult Justin Bieber és Cara Delevingne között

Amikor már épp csodálkoznál azon, hogy Justin Bieber semmi botrányosat nem csinál vagy mond mostanában, és hogy ez mennyire fura, akkor az énekes azonnal gondoskodik arról, hogy tud ő még, ha akar!

A „Yummy” előadója a minap James Cordennél vendégeskedett, ahol a műsorvezető egy provokatív játékot talált ki neki. Felsorolta felesége, Hailey három közeli modell barátnőjét, Gigi Hadidot, Cara Delevingne-t és Kendall Jennert. Ezután arra kérte Justint, hogy tegye őket sorrendbe, úgy, hogy az első helyre azt tegye, akit a legjobban bír, és haladjon afelé, akit a legkevésbé.

A közönség persze már előre imádta a játékot, hiszen tudták, hogy ebből tuti balhé lesz, bármilyen sorrendet is állít fel a sztár… Justin sorrendje a következő lett: Kendall Jenner, Gigi Hadid és Cara Delevingne, vagyis Kendallt csípi a legjobban, Cara-t pedig a legkevésbé. Persze megpróbálta kimagyarázni azzal, hogy igaziból Carával sincs semmi baja és sokat lógott már vele, de a lavina visszavonhatatlanul elindult…

Persze nem is kellett sok idő, hogy az infó eljusson Carahoz, aki az Instáján reagált, méghozzá nem is akárhogy! Kirakta a teljes videót, amiben Justin az utsó helyre rakja őt, a következő szöveggel:

„Hé Justin! Ha semmi bajod nincs velem, akkor miért nem oldasz fel a tiltásból?”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cara Delevingne (@caradelevingne) által megosztott bejegyzés, Febr 21., 2020, időpont: 8:39 (PST időzóna szerint)

Hoppá! Akkor ezek szerint a viszály nem most kezdődött, az Insta-háború viszont hivatalosan is elindult… Szerinted Justin reagálni fog Carának? 

Még több

Sztárhírek