Meghan még sosem volt ennyire dühös Erzsébet királynőre

Állítólag elég komolyan berágott az uralkodóra a legutóbbi döntése miatt.

Meghan még sosem volt ennyire dühös Erzsébet királynőre

Azzal, hogy Meghan hercegné és Harry herceg januárban hivatalos közleményt adott ki visszavonulásukról, egy véget nem érő lavinát indítottak el. Amellett, hogy rengeteg szimpatizánsuk és családtagjuk támogatását és bizalmát veszítették el, le kellett mondaniuk royal titulusukról is. De ami a gyakorlatban ennél is súlyosabban érinti őket, jobban mondva jövőbeli bevételeiket, az az, hogy többé a márkanevükben sem használhatják a royal kifejezést.

A gond csak az, hogy Meghan és Harry egy egész kis birodalmat húzott fel a Sussex Royal márkanévre, hiszen ezzel nagyjából bármit eladhatnak. (By the way, el is adtak.) A Daily Mail forrásai alapján Meghan nagyon kicsinyesnek tartja a királynő döntését, és nonszensznek is, amiért ilyen SOS ügyként kezelte, hogy bosszúból letiltsa a márkanév használatát.

Meghan ugyanis egy életre leszámolt a drámákkal és nincs helye a mindennapjaiban olyanoknak, akik feszültséget generálnak – legalábbis ezt árulta el az informátor a hírportálnak. Sőt azt is hozzátette, hogy Meg szerint a sikerük nem azon múlik, hogy használhatják-e a royal kifejezést vagy sem. Az pedig örökre elvitathatatlan lesz Harrytől és Archie-tól, hogy királyi vér csörgedezik az ereikben.

Még több

Sztárhírek