Erzsébet királynőnek végleg elege lett a Meghan és Harry párosból

Nem akar mást, csak túljutni ezen az egészen!

Erzsébet királynőnek végleg elege lett a Meghan és Harry párosból

Az angol királyi család mindennapjai egy ideje inkább emlékeztetnek egy brazil szappanoperára, mint Európa legbefolyásosabb uralkodóinak hétköznapjaira. És ebben nyilván óriási szerepe volt annak is, hogyan viszonyul a családhoz Meghan és Harry azóta, hogy bejelentették, függetlenedni szeretnének tőlük.

A királynő nyilván nem örül sem a ténynek, sem pedig az ezt követő lavinának – például, hogy a januári döntés óta nem látta az unokáját, Archie-t, és a jelenlegi viszony alapján sincs rá túl sok esély, hogy ez a közeljövőben változna. Mint arról már korábban is írtunk, a királynő ugyanis megtiltotta Harrynek Meghannek, hogy használják a royal kifejezést, aminek nyilván komoly anyagi következményei lehetnek a párra nézve, hiszen része a Sussex Royal márkanevüknek, amitől a jövőbeli anyagi bevételeiket remélték.

Meghan állítólag elég komolyan berágott emiatt Erzsébetre, azonban van valaki, akinek még nála is jobban elege van az ügyből. Ez pedig maga az uralkodó. A Vanity Fair legújabb riportjából kiderül, hogy Erzsébet egyszerűen belefáradt az elmúlt hetek történéseibe, és nem akar mást, csak túljutni végre ezen az egészen. „Nem szeret beszélni a történtekről. Megoldást akart találni, mert látta, hogy mindez káros a monarchia szempontjából, viszont eljutott arra a pontra, hogy már gondolni sem akar rá.” – árulta el a magazinnak egy forrás.

Még több

Sztárhírek