2020.02.24.@ 16.02

Ezt érezte Károly iránt valójában Diana hercegnő

Mégsem volt szerelmes a fiai apjába?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezt érezte Károly iránt valójában Diana hercegnő

Károly herceg 29 évesen 1977 nyarán ismerte meg későbbi feleségét, az akkor csupán 16 éves Diana hercegnőt. Nem volt első látásra szerelem, hiszen a leendő király ebben az időben Di nővérével, Sarah-val randizgatott. Évekkel később véletlenül találkoztak újra, Károlynak pedig azonnal feltűnt, milyen gyönyörű nő lett a fiatalabb Spencer-lány. Udvarolni kezdett neki, és a bókjaival teljesen levette a lábáról a 19 éves Dianát. Alig néhány randi után a herceg feleségül kérte, a szívek királynője pedig igent mondott. De vajon szerelemből tette?

2003-ban egy royal szakértő felkereste Diana hercegnő egyik legjobb barátnőjét, Lucia Flecha de Lima-t, hogy meséljen neki arról, milyen volt Károly és Diana szerelme. A nő pedig olyan dolgokat árult el, amikről addig nem tudott senki.

„Diana gyakran mondta, milyen boldogok voltak eleinte, főleg Vilmos születése után, és mesélt arról is, hogy akkoriban együtt fürdették a kicsit” – kezdte Lucia, majd azzal folytatta, egyszer fültanúja volt, hogy Diana hercegnő azt mondja Károly hercegnek, hogy: „Mindig szeretni foglak!”

A barátnő szerint azonban Diana nem feltétlenül volt biztos abban, hogy ez a szeretet valójában tényleg szerelem-e. Szinte még gyerek volt, amikor feleségül ment Anglia leendő királyához, aki 13 évvel idősebb volt nála. Mindenki azt várta el tőle, hogy felnézzen Károlyra, hogy csodálja a férjét. Így is tett, ezeket az érzéseket azonban nem tudta elválasztani attól, amit nőként, feleségként érzett iránta.

2017-ben Sarah Bradford, Diana hercegnő életrajzírója hasonlóképpen nyilatkozott a BBC egyik rádióműsorában:

„Kezdő volt a szerelem világában. Szóval honnan tudta volna, hogy tényleg szerelmes vagy sem? (…) Komolyan, szerintem nem tudhatta. Egy kamaszos álomvilágban élt!” – mondta Sarah.

Diana hercegnő egyébként halála előtt két évvel azt nyilatkozta, bármit megtett volna azért, hogy a házassága működjön, mert a végletekig szerette Károlyt, de nem működött a kapcsolatuk.

Randigyilkos szájkörüli betegségek (x)

Fájdalmas aftád van? Esetleg kellemetlen herpeszed? Ne aggódj, már nem kell hetekre elhalasztanod a randidat. Segítünk enyhíteni a kínzó fájdalmat és a gyógyulási idő is rövidülhet.
Címkék: diana hercegnő házasság károly herceg királyi család randi sarah spencer szerelem titok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Chrissy Teigen mindannyiunk helyett megfogalmazta, hogyan kell feldolgozni egy veszteséget

Chrissy Teigen mindannyiunk helyett megfogalmazta, hogyan kell feldolgozni egy veszteséget

Lehet inspiráló egy szörnyű veszteség feldolgozása? Ahogy Chrissy Teigen csinálja, az mindenképpen előremutató, minden humorával és őszinteségével!

Kylie és Kendall Jenner atomjaira trollkodta egymást

Hetek óta végre először, és nem komolyan.

Károly herceg végignézte, ahogy meghal egy barátja

Mindent megtett, hogy megmentse, de nem sikerült.

Kaley Cuoco gyászol

Szomorú hírt osztott meg a színésznő.

Sosem látott fotó került elő Diana hercegnőről

Olyan jó így látni a szívek királynőjét!

Zac Efron szakított a barátnőjével

5 hónap után ez aztán totál váratlan fordulat!

A Jóbarátok sztárja eljegyezte szerelmét

Újabb sztáresküvő a láthatáron!

Fantasztikus, ahogy Chrissy Teigen kiállt Meghan mellett

Mindketten ugyanazt a borzalmas tragédiát élték át.

Megtrollkodták Károlyt és Kamillát, így reagált rá a pár

Elég ciki, ami most körülöttük történik.