Így néz ki Meghan és Harry B terve

Egy valami biztos vele kapcsolatban!

Így néz ki Meghan és Harry B terve

Hétvégén elég sok minden kiderült a royal családdal kapcsolatban. Például az, hogy Meghan komolyan berágott Erzsébet királynőre a legutóbbi döntése miatt, miszerint elveszi tőle és Harrytől a Royal Sussex címet. Ezek után arról is szárnyra kaptak a pletykák, hogy az uralkodónő teljesen belefáradt az utóbbi idő történéseibe, és minden vágya túljutni ezeken. Persze ebbe nemcsak az unokája visszavonulása, hanem a fia, András körül kialakult botrány is beletartozik.

Azt már tudjuk, hogy a királynő megengedte Harry-nek, hogy a lemondástól számított egy év után visszatérjen a katonai pályájához, ha az unokának nem sikerülne beteljesíteni a terveit. A hercegi pár legutóbbi hivatalos közleményéből most az is kiderült, hogy a királynő nem véletlenül ajánlotta fel a lehetőséget. Meghan és Harry ugyanis azt tervezik, hogy a lemondás utáni 12 hónapot tesztidőszakként kezelik majd, és 2021 márciusa után úrja tárgyalnak arról, hogyan működik az új rendszer.

Sőt, Harry egy barátja a Vanity Fairnek most azt nyilatkozta, hogy a párnak van B terve is arra az esetre, ha a dolgok nem az ő elképzeléseik szerint alakulnának. Ennek viszont semmi köze a palotához, tehát az tuti, hogy Meghan és Harry többé nem töltenek majd be royal szerepet, ugyanis a szabadság mindennél fontosabb most számukra.

Még több

Sztárhírek