Kitálalt a Spice Girls sztárja

A Spice-csajok nem voltak éppen öribarik. 

Kitálalt a Spice Girls sztárja

Mégsem volt akkora a barátság a Spice Girls tagok között? Hát, nagyon úgy tűnik! Mel C, azaz Sporty Spice ugyanis egy friss interjúban borította ugyanis a bilit. Az egész még a Wannabe című kislemezük megjelenése előtt kezdődött. Éppen egy díjátadón voltak, mikor a színfalak mögött Mel C beszólt Victoria Beckhamnek, vagyis Posh Spice-nak.

„Mindannyiunkban volt már egy kis pia, és hát történt egy kis dulakodás köztem és Victoria között, mikor is én odaszóltam neki, hogy takarodj” – mesélte. Mel C azt mondta, ez az incidens hosszú távon is hatással volt a mentális egészségére, a csapat menedzsere ugyanis azzal fenyegette, hogy az eset miatt kirakja a bandából. „Azt mondták, hogy ha nem figyelek jobban oda a viselkedésemre, akkor repülni fogok.”

Mel C nagyon szigorúan vette a fenyegetést – mint mondja, talán túl szigorúan is. A fenyegetés után teljesen magába zuhant, rettegett attól, hogy ha csak egy rossz lépést tesz, vége lesz a karrierjének. Az eset odáig fajult, hogy az énekesnő hamarosan depresszióba esett és evészavarai is lettek.

„Először anorexiás voltam, aztán mértéktelenül falni kezdtem. Ekkor jött el a pont és orvoshoz fordultam, aki megállapította a depressziómat. Ez hatalmas megkönnyebbülés volt a számomra, végre neve lett a problémámnak.”

Az énekesnő arról is beszélt, hogy Geri Halliwell kilépése után de még a banda feloszlása előtt ő is gondolkozott rajta, hogy otthagyja a Spice Girls-t. „Nehéz volt a lányok társaságában maradni. Éreztem, hogy ahhoz, hoyg rendbe tegyem magam, el kell tőlük távolodnom.” 

Te gondoltad volna, hogy ilyen rossz volt a lányok között a viszony?

Még több

Sztárhírek