Már meg is van Meghanék új márkaneve?

Nagyon úgy tűnik!

Már meg is van Meghanék új márkaneve?

Most, hogy Meghannek és Harrynek Erzsébet megtiltotta, hogy a Royal Sussex nevet használja, felmerül a kérdés, milyen új márkanevet választ magának a pár. A rajongók nemrég még azzal viccelődtek, hogy a H&M már foglalt, így erről is le kell mondaniuk. Azért is kellemetlen, hogy új nevet kell kitalálniuk, mert az Instagram-oldaluk és a website-jut is Royal Sussex néven fut.

Meghan BFF-je, Jessica Mulroney szerint a hercegi pár már regisztrált egy új névvel, amiről egyelőre még nem adtak hivatalos tájékoztatást. A pár viszont nem esett kétségbe, úgy tűnik, hogy a royal tényleg megy, de a Sussex marad. A brit Daily Mail infói szerint ugyanis „az új honlap neve sussexglobalcharities.com lesz, amit már egy héttel ezelőtt lefoglaltak.” Tehát Meghan és Harry a Sussex Global Charities nevet választotta.

Egyébként Meghan nem túl boldog, amiért fel kell adnia a royal nevet. Az amerikai Cosmónak egy forrás elárulta ugyanis, hogy Meg rengeteget panaszkodott a barátainak azzal kapcsolatban, hogy miért kell ilyen komolyan venni ezt a név dolgot, miért nem maradhat minden úgy, ahogy volt. Azt mondta, hogy ezzel egyáltalán nem kellenne foglalkozni, hiszen nem arról van szó, hogy pólókat és tollakat akarnak árusítani a márkanévvel, egyszerűen csak folytatni szeretnék azt a munkát, amit fontosnak tartanak…

Még több

Sztárhírek