Nem hiszed el, kivel szelfizett Vajna Timi!

Csak annyit mondunk, nagyon komoly szerepe volt a Szex és New Yorkban.

Nem hiszed el, kivel szelfizett Vajna Timi!

A napokban pont került Vajna Timi életének egy hosszú fejezetére, ugyanis visszatért az Egyesült Államokba (ahová új szerelme is követi), hogy megszerezhesse az amerikai állampolgárságot. Hiszen, ahogy azt már korábban sem titkolta, mindenképpen Amerikában képzeli el az életét, és karriert is ott tervez építeni a jövőben.

És ha már Amerika, nem fogod elhinni, kivel készített közös videót Timi! Kapaszkodj: a Szex és New York sorozat Mr. Bigével (Chris Noth) – csípte el a Blikk. Timinek még azt is sikerült elérnie, hogy a sztár üzenjen a magyar rajongóknak, sőt azt is megjegyezte, már alig várja legközelebbi budapesti kiruccanását. Merthogy Chris korábban – egész pontosan 2016-ban – már járt a fővárosban, és nagyon bejött neki a légkör.

Fotó: Instagram – @timeavajna

Egyébként nem ő az egyetlen hollywoodi sztár, akivel kifejezetten jóban van Timi, nem is olyan meglepő módon Andy korábbi kapcsolatainak köszönhetően. Állítólag Arnold Schwarzeneggerrel és Antonio Banderasszal is nagyon jó viszonyt ápol, és arra is nagyon figyel, hogy továbbra is jóban legyen Andy amerikai ismerőseivel.

Még több

Sztárhírek