Selena Gomez legújabb száma Justin Bieber hűtlenségéről szól

Ez nagyon durva!

Selena Gomez legújabb száma Justin Bieber hűtlenségéről szól

Selena Gomez legújabb dalai egytől egyig híres exéről, Justin Bieberről szólnak. Ez mondjuk abban az esetben egyáltalán nem meglepő, ha tudod, hogy az énekesnő egész albumát Justin inspirálta. Sel pedig most ismét megosztott egy számot a volt pasijáról.

A Feel Me-t Selena nem most írta, hanem még anno, 2016-ban. Ebben az évben egyébként elő is adta a dalt a Revival turnéján, ami egy kifejezetten zűrös időszak volt az ex-sztárpár életében. Tudod, ekkor volt az, amikor az egyik pillanatban még egymás Insta-posztjai alatt szidták kommentben a másikat, míg a másikban már csókolózós képeket osztottak meg.

Amikor négy évvel ezelőtt Sel elénekelte a Feel Me-t a rajongóknak, elmesélte nekik a koncerten, hogy gyakorlatilag egy éjszaka alatt írta a számot. És a történtek ismeretében egyáltalán nem meglepő, hogy az énekesnő extra zaklatott volt: ekkoriban vádolta meg Justint azzal, hogy megcsalta őt. Valószínűleg amúgy jogosan, mivel az énekes ebben az évben Hailey-vel és Sofia Richie-vel is kavart. És hát a Feel Me is pont erről szól.

Bár Selena nem akarta kislemezként nyilvánosságra hozni a dalt, sőt, a Rare című, legújabb albumáról is lehagyta, a fanok addig könyörögtek a dalért, míg Sel beadta a derekát. És, hogy miért pont most osztotta meg a rajongókkal a Feel Me-t? Hát, talán nem véletlen ez az időzítés: Justin ugyanis épp most rukkolt elő a saját lemezével, ami valójában egy szerelmes levél a feleségének, Hailey-nek.

Itt meg is hallgathatod Selena új dalát:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek