Te tudod, hol lakik Billie Eilish?

Mielőtt még nagyon izgalomba jönnél, most nem a pontos címét fogjuk elárulni.

Te tudod, hol lakik Billie Eilish?

Lehet, hogy van egy rakás Grammyje és ő az egyik legmenőbb énekesnő jelenleg a világon, képzeld, Billie Eilish mégis otthon lakik a szüleivel, pont mint egy átlagos tinédzser. Jó, lehet, hogy Kylie Jenner ennyi idősen már rég függetlenítette magát szüleitől, de az talán a másik véglet. Billie inkább a teljesen átlagos 18 évesek életét választotta, és gyerekszobájában él Los Angelesben, a szülei házában, a reggelit pedig továbbra is anyukája készíti neki.

Igen, ezt úgy kell elképzelni, hogy Billie a legnagyobb slágereit ezek szerint a gyerekszobájában írta meg, úgy, ahogy más tizenéves a matekháziját írja. És miközben épp a „When We Fall Asleep Where Do We Go?” című számoz írta, lehet hogy az anyukája bekopogott a szobába, hogy van-e mosnivaló ruhája, vagy hogy megkérdezze, hozzon-e uzsonnát.

Billie családjának házába egyébként már benézhettünk, amikor James Corden műsorában, a Carpool Karaoke-ban szerepelt, ám akkor csak tesója szobáját mutatta meg. A saját szobájába nem engedett be kamerákat, csak annyit árult el róla, hogy nagyon piros.

Még több

Sztárhírek