Megható, ahogy a sztárok elbúcsúztak Kobe Bryantől

A január végén elhunyt kosaras és lánya búcsúztatóján rengeteg híresség vett részt.

Megható, ahogy a sztárok elbúcsúztak Kobe Bryantől

Kobe Bryant helikoptere január végén zuhant le, a gépen pedig sajnálatos módon lánya, Gigi is vele utazott. A kosaras és kislánya búcsúztatóját hétfőn tartották meg a Los Angeles-i Staples Centerben, ahol rengetegen voltak, köztük sztárok is. Beyoncé még énekelt is, majd odament Kobe özvegyéhez, Vanesához, hogy részvétet nyilvánítson. Beyoncé először XO című dalát, majd a Halo-t adta elő egy sárga ruhában, körmeire pedig a Kobe és a Gigi neveket festette.

Beyoncén kívül fellépett még Jennifer Hudson is, illetve Wiz Khalifa és Charlie Puth. Ott volt Jennifer Lopez is, igaz, ő nem lépett fel, csak a közönség soraiban ült Alex Rodriguezzel együtt. A megemlékezés őt is megindította, több fotó is készült arról, hogy könnyes szemmel ül. Beyoncéhoz hasonlóan ő is a különleges manikűrjével tisztelgett Kobe előtt: az körmét a 24-es és a 2-es számok díszítették, ezekben a mezekben játszott ugyanis karrierje során a kosaras.

A megemlékezésen az igazi kosaras-legenda, Michael Jordan is részt vett, aki egy igazán szívhez szóló beszédet mondott, miközben el is sírta magát.

„Sokakat meglephet, de Kobe és én nagyon jóbarátok voltunk. Mintha az öcsém lett volna. Mindenki arról akart beszélni, hogy miként lehet minket egymáshoz hasonlítani, én viszont mindig csak róla akartam beszélni” – mondta Jordan, majd a hangulatot azzal próbálta oldani, hogy azt mondta, a könnyei miatt az internet most egy újabb sírós mémet készíthet majd róla.

Még több

Sztárhírek