Ezt a színészt szeretné Billie Eilish a következő James Bondnak

Egyetértesz Billie választásával?

Ezt a színészt szeretné Billie Eilish a következő James Bondnak

A James Bond-filmeknek ismét egy újabb korszaka fog lezárulni a 25. felvonásával: Daniel Craig ugyanis most utoljára lesz 007-es. Úgyhogy már egy ideje nagyon mennek a találgatások, hogy vajon ki veszi át az ügynök szerepét a franchise-ban.

A Nincs idő meghalni címre keresztelt, utolsó film főcímdalát ugyebár Billie Eilish énekli (a szuper dalt itt meghallgathatod), így nyilván ő is elmondta a véleményét arról, kit szeretne legközelebb James Bondként látni. A válasza pedig elég meglepő, mivel az általa választott színész még csak nem is brit, hanem amerikai.

„Őszintén, szerintem Michael B. Jordan nagyon adná. Szerintem király választás lenne”– mondta Billie a Capital Breakfast című rádióműsorban.

Tudod, ő az a srác, aki a Fekete Párducban Erik Killmongert T’Challa ellenségét alakította. És bár titkosügynököt még nem játszott, az öltöny azért nem áll neki rosszul:

via GIPHY

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Michaelt egy híres karakter megformálására tökéletesnek: a pletykák szerint őt nézte ki a DC Henry Cavill helyére mint Superman, aki 2023-ra térne vissza a mozivászonra. Ez viszont egyelőre még egyáltalán nem biztos, mivel a produkció olyan szinten kezdeti stádiumban van, hogy még rendezője, sőt forgatókönyve sincs! A sztár persze nem vállalhatja el mindkét franchise főszerepét, így kérdés, hogy Billie kívánsága, vagy a Superman-jóslatok válnak-e valóra.

Szerinted melyik szerepre lenne jobb Michael?

Még több

Sztárhírek