Hihetetlen, mennyit keres Justin Bieber!

Most emlékeztetnénk, hogy a srác még csak 25 éves.

Hihetetlen, mennyit keres Justin Bieber!

Justin Bieber 13 éves kora óta énekel, amikor még csak a Youtube-ra töltögetett fel magáról videókat. Miután azonban felfedezték és beindult a karrierje, Biebs nemcsak egyre híresebb és sikeresebb lett, hanem sokkal, de sokkal gazdagabb is. 

A 25 éves sztár mostanra felnőtt, és bár házas, azt azért még nem állítanánk, hogy száz százalékig meg is komolyodott. De az tény, hogy a bankszámlájára nem lehet panasza: Justin pénztárcájának vastagságát az is mutatja, hogy Haileynek egy 600 ezer dolláros (= 187 millió forint) eljegyzési gyűrűt vett, a közös házuk pedig 5 millió dollárt ér.

Biebs ugyebár leginkább a zenélésből keresi a kenyerét. A legújabb albuma, a Changes néhány hete, Valentin-napon jelent meg, az énekes pedig idén májusban kezdi az amerikai lemezbemutató koncertturnéját. A jegyeket már árulják, és a korábbi koncertjeiből kiindulva ez is tuti teltházas lesz. De ha ez nem lenne elég, egy-egy fellépésén a Belieberek egy csomó justines merchöt is vásárolhatnak magunknak, nyilván irtó drágán.

Ezen kívül Justin volt, hogy extrán szakított a performanszaiból úgy, hogy a turné kulisszatitkaival kiegészített dokumentumfilmeket is készítettek róla. Az első ilyen a Justin Bieber: Never Say Never volt, ami Madison Square Gardenbeli fellépését dokumentálta. A Billboard szerint ez a film több, mint 73 millió dollár (=22 milliárd forint) bevételt hozott, amivel a legsikeresebb koncertfilm lett a hazai (amerikai) piacon. A második doksi, a Believe nem robbantott ekkorát, de még így is milliókat hozott.

Most viszont Justin inkább nem mozis dokumentumfilmekre, hanem inkább sorozatra fókuszál, ami a Youtube-on elérhető. A Justin Bieber: Seasons a sztár elmúlt négy évéről szól, a Youtube-nak pedig a Forbes szerint 20 milliójába (= 6 milliárd forint) került az elkészítése. Az első epizód alapján viszont totál megérte: 32,65 milliós nézettséget produkált!

De Biebs Youtube-csatornája amúgy is irtó népszerű, hiszen több, mint 51 millió feliratkozója van, és több, mint 20 milliárd megtekintés van a videóin. Ez pedig szintén elég sok pénzt hoz az énekesnek.

Ám Justin nem csupán a zenélésből él: kijött már saját parfümmel (kétszer is!), ruhamárkája is van, amit 2019-ben indított, és nemrég egy vegán dezodort is a piacra dobott. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy jó néhány márka fizet neki azért, hogy reklámozza a cuccait. Mindezeket összeadva pedig egy elég tetemes összeg jön ki, ami Biebs bankszámláját illeti.

A Wealthy Gorilla szerint a sztár nettó vagyona 285 millió dollárra (= 89 milliárd forint) rúg! Ez pedig fiatalkora révén tuti, hogy még gyarapodni fog…

Még több

Sztárhírek