Így érzi magát Kylie Jenner, mióta szakított a legjobb barátnőjével

Vegyesek az érzelmei…

Így érzi magát Kylie Jenner, mióta szakított a legjobb barátnőjével

Nagyjából egy év telt el a Jordyn Woods-Kylie Jenner botrány óta, amikor Jordynt rajtakapták Tristan Thompsonnal. Tristan Khloé Kardashian pasija volt, és az eset után azonnal a sztárcsaj azonnal szakított vele. Nemcsak Khloé dobta Tristant, hanem Kylie is a legjobb barátnőjét, hiszen egy barátságba nem fér bele, hogy kikezdjen a tesója szerelmével. A botrány kellős közepén Jordyn a Red Table Talkban mesélt arról, hogy pontosan mi is történt köztük, és hazugságvizsgáló alá vetette magát, hogy bebizonyítsa az ártatlanságát.

Most úgy tűnik, Jordyn és Kylie is túltette már magát a dolgon, és teljesen jól elvannak egymás nélkül. A Jenner-lány ráadásul olyan baráti társaságban bulizik, amit még Paris Hilton is megirigyelne. „Kylie jól érzi magát, amióta véget ért a kapcsolata Jordynnal. Imád a lányokkal lógni, főleg Stassie Karanikolaou-val, Yris Palmerrel és Victoria Villarroellel” – mesélte egy forrás a Us Weeklynek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on Dec 23, 2019 at 4:33pm PST

Annak ellenére, hogy a botrány előtt rengeteg időt töltött Jordynnal, most úgy érzi, teljes az élete az új legjobb barátnőivel. „Rengeteget nevetnek együtt a lányok, hasonló az érdeklődési körük és nagyon támogatóak egymással. Kylie nagyon kedves, ahogy a barátai is.”

Kylie annak örül a legjobban, hogy a botrány elcsendesedett, mert amíg tartott, nagyon rosszul érezte magát. A forrás szerint úgy érezte magát, mintha beleragadt volna a helyzetbe, ugyanis Jordyn tette nemcsak a barátságukat rontotta el, hanem hatalmas port kavart a családban is. Egy másik bennfentes hozzátette, hogy Kylie hiába érzi jól magát a lánycsapatban, mégis hiányzik neki Jordyn…

Még több

Sztárhírek