Így tölti a szabadságát Vilmos és Katalin

Nem is ők lennének, ha nem pont itt lazulnának a gyerekeikkel!

Így tölti a szabadságát Vilmos és Katalin

Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének finoman szólva is sűrűre sikerült az év első néhány hete, hiszen Harry és Meghan hirtelen visszavonulásával extra sok teendő szakadt a nyakukba. Katalin állítólag napi 18 órát dolgozik, és amikor végre pihenhetne sem tud teljesen kikapcsolni, annyira tart az új kihívásoktól.

Pont ezért volt szükségük rá, hogy kicsit kiszakadjanak az angol királyi család hétköznapjaiból, és vidékre menjenek lazulni egyet. A múlt hetet norfoli otthonukban töltötték, Vilmos és Katalin ugyanis kifejezetten szeretik arra használni a farmot, hogy a gyerekek megtapasztalják a „normális, átlagos életet”. Amire – valljuk be – elég kevés tere van valakinek, aki a brit uralkodói családba születik.

Hogy mivel foglalta el magát Charlotte, György és a kis Lajos? A két idősebb kicsi tanúja volt a bébi bárányok születésének, állatokat etettek és simogattak, a 22 hónapos Lajos herceg pedig végre kiélhette traktor-mániáját – mesélt a vidéki kalandokról Vilmos. A 6 éves György herceg egyébként kifejezetten nagy rajongója a farmon található gépeknek, derült ki az Observer cikkéből.

Vilmos és Katalin a legjobb időszakot választotta a pihenésre és az energiagyűjtésre, most, hogy új lendületet kapott a Meghan-Harry botrány (a legújabb részletekről itt és itt olvashatsz bővebben.)

Még több

Sztárhírek