Kiderült, mit gondolnak a palotában Meghanról és Harryről

Nem meglepő…

Kiderült, mit gondolnak a palotában Meghanról és Harryről

Meghan és Harry hétvégén új közleményt adott ki a lemondásával kapcsolatban, amiből többek között az is kiderült, hogy egy 12 hónapos tesztidőszaknak néznek elébe, viszont a royal titulust hivatalosan is elveszítik. Utóbbinak pedig egyáltalán nem örülnek, mert ahogy fogalmaznak, a család néhány tagja (Beatrix és Eugénia) szintén civil munkát végez, mégis royalokként vannak számon tartva. Ebből sokan arra következtettek, hogy Meg és Harry berágott Erzsébet királynőre, amiért így döntött a nevükkel kapcsolatban…

Most a palotában dolgozó személyzet mesélte el a Daily Mailnek, hogy ezek után mi a véleménye a párról. Szerintük Meghan és Harry „elveszítette az ítélőképességét”, amiért így kiakadt a királynőre és „remélik, hogy most már úgy érzik, mindent megkaptak, hogy kikerüljenek a rendszerből.” 

„Ez az ő döntésük volt, hogy lemondanak, és a család mindent megtesz azért, hogy megkönnyítse a dolgukat. De ez megköveteli az áldozatokat mindkét oldalról, és a Sussexéknek hálásnak kellene lenniük. Senkinek sem segít, ha messziről piszkálódnak– mesélte a bennfentes.

Eszerint a személyzet szerint Meghannak és Harrynek örülnie kellene, hogy a királynő ilyen gyorsan beleegyezett a visszavonulásba és sikerült kompromisszumra jutniuk. Eközben a Vanity Fair forrása azt is elárulta, hogy Erzsébet már túltette magát a drámán: „Nem akar már róla beszélni. Szeretne már túljutni rajta, mert szerinte romboló hatással van a monarchiára… Eljutott arra a pontra, hogy már gondolni sem szeretne rá.”

Még több

Sztárhírek