Meghan visszatér Angliába, de nem azért, amiért gondolod

A lemondás óta Kanadában tartózkodik.

Meghan visszatér Angliába, de nem azért, amiért gondolod

Meghan és Harry márciusban a Nemzetközösség napja miatt Angliába utazik, hogy részt vegyen a királyi család számára nagyon fontos ünnepségen. A legfrissebb pletykák szerint kérdéses, hogy Meghan is felvonul-e az eseményen, az viszont biztos, hogy Angliában tölt majd pár napot a férjével. Valószínűleg a kis Archie-t sem hagyják majd Kanadában, de ahogy megszokhattuk, új fotók biztosan nem készülnek majd a kicsiről, így csak Meget és Harryt fogjuk majd újra látni.

A BAZAAR.com-nak most egy bennfentes árulta el, mit tervez Meghan arra a pár napra, míg becsekkolnak Angliába: „magánjellegű találkozói lesznek, de olyanokat is beiktat majd, amiket a munkája miatt kell megejtenie.” Meg már előtte is szervezett titkos találkozókat a pártfogoltjaival, amikről később Instán osztott meg fotókat. Így akarta elkerülni, hogy lesifotók készüljenek róla a beleegyezése nélkül – valószínűleg most is ez a helyzet.

A Telegraphnak már korábban is megsúgta egy forrás, hogy Meghan több meetinget is tervez az Angliában való tartózkodása idejére. A rajongók abban reménykedtek, hogy március 7-én feltűnik majd Salma Hayek mellett a brit Vogue által rendezett eseményen, de valószínűleg erre nem kerül majd sor. Kíváncsian várjuk, vajon Meg is ott lesz-e Nemzetközösség ünnepségén, és azt is, vajon hogy fognak hozzá viszonyulni a többiek…

Még több

Sztárhírek