Pete Davidson elárulta, miért megy tönkre az összes kapcsolata

Sorra szakít barátnőivel, most pedig azt el is mondta, mi áll a dolog mögött.

Pete Davidson elárulta, miért megy tönkre az összes kapcsolata

Az elmúlt több mint egy évben Pete Davidson négy híres nővel is kavart. Először Ariana Grandéval járt, majd Kate Beckinsale-lel lazulgatott, utána Margaret Qualleyvel jött össze, legutóbb pedig Kaia Gerber volt a barátnője. Hogy mi a közös ezekben a kapcsolatokban? Röviden: hogy egyik sem működött. Most pedig Pete magyarázata is megérkezett a dologra.

„Nagyon szerencsés vagyok, hogy együtt lehettem pár csodálatos, gyönyörű, menő és tehetséges nővel” – kezdte Pete, majd rögtön rátért a lényegre és elmondta, hogy legutóbbi kapcsolata Kaia Gerberrel a korkülönbség miatt nem működött. „Ő nagyon fiatal, én pedig már rengeteg dolgon vagyok túl. Neki még buliznia kéne, nem pedig egy olyan problémás sráccal foglalkoznia, mint amilyen én vagyok.”

Kate Beckinsale-ről, pontosabban kapcsolatukról annyit mondott, hogy legendás volt, és hogy nagybátyjai kifejezetten tisztelték miatta, de muszáj volt szakítaniuk, mert Pete még nem volt rendben – valószínűleg Ariana miatt –, Kate-nek pedig rengeteg munkája volt.

És hogy mi a helyzet Arianával? Pete azt mondta, teljes mértékben megérti, hogy az énekesnő kiteregette pár dolgukat dalaiban, hiszen zenészként valahol ez a dolga, ebből merít inspirációt. Valójában csak azt reméli, hogy Ariana is hasonlóan érez az ő poénjaival kapcsolatban. Aztán Pete komolyra fordította a szót, és elmondta, hogy amikor Ariana exe, Mac Miller meghalt, már tudta, hogy a dolognak vége. Mondta is Arianának: „Addig leszek itt, amíg csak szeretnéd.”

Margaret Qualleyről mindössze annyit mondott, hogy gyönyörű a lelke és csodás lány, aki egy nap valószínűleg Oscart fog nyerni, de azt már nem fejtette ki, hogy abban a kapcsolatban mi volt a probléma. Annyi biztos, hogy Pete azzal zárta a beszélgetést, hogy most egy ideig szüneteltetné a randizást. „Nagyon nagyon mélyen elcs@szett vagyok, és rendbe kell tennem a dolgaimat. Most egy darabig nem randizom senkivel. Kivéve persze, ha találkozom életem szerelmével.”

Még több

Sztárhírek