Harry herceg visszatért Angliába, méghozzá vonattal

Egy kicsit még „hercegeskednie” kell, úgyhogy visszautazott az Egyesült Királyságba.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harry herceg visszatért Angliába, méghozzá vonattal

Csak nemrég költözött ki Kanadába, Harry herceg máris visszatért szülőhazájába a nagyanyjához, Erzsébet királynőhöz, ugyanis pár napig még kénytelen ellátni királyi kötelezettségeit. Többek között azt, hogy részt vegyen Skóciában egy eseményen, ami a fenntartható turizmusról szól. Ezért utazott Harry most Edinburgh-be, méghozzá egy ténylegesen fenntartható utazási módszerrel.

Bár Kanadából nyilván repülővel utazott, nem pedig napokig hajózott az óceánon át, az Egyesült királyságon belül a herceg magánrepülő helyett inkább egy sokkal fenntarthatóbb közlekedési eszközre, vonatra ült. Bizony, vonatra, mint egy teljesen átlagos ember. És tette ezt teljesen átlagos ruhában: Harry ugyanis farmerban és pufidzsekiben utazott, baseballsapkában és hátizsákkal. Egyedül csak az különböztette meg a többi embertől, hogy mellette volt két testőr is.

Fotók: Profimedia – Red Dot

Egyébként ez volt Harry herceg első hivatalos megjelenése, amióta januárban bejelentette, hogy családjával, vagyis Meghanel és fiukkal, Archie-val kilépnek a brit királyi család kötelékéből és független életüket Kanadában folytatják tovább. És bár Meghan a mostani eseményen nem vesz részt, rangjuk hivatalos visszavonásáig még neki is vissza kell majd utaznia az Egyesült királyságba, ugyanis lesz pár olyan alkalom, amikor még neki is el kell játszania a hercegnét. Legközelebb például március 5-én egy díjátadón, majd a Mountbatten zenei fesztiválon a Royal Albert Hallban március 7-én lesz jelenése.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: angol királyi család erzsébet királynő harry harry herceg meghan sztárhírek sztárok visszatért

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ők a királyi család leglazább tagjai

Ők a királyi család leglazább tagjai

Ha már unod egy kicsit a királyi család azon tagjait, akik napi szinten szerepelnek az újságokban, ismerkedj meg most azokkal, akik velük szemben méltatlanul kevés figyelmet kapnak. Szuper jó fejek és lazák, nézd meg, kik ők!

95 éves lett Erzsébet királynő, elhoztuk a legemlékezetesebb szettjeit

Erzsébet királynő az egyik legbefolyásosabb női alakja a történelmünknek, aki nem csak uralkodóként alkotott maradandót, hanem az öltözködésében is. Születésnapja alkalmából utánajártunk, hogyan változott a királynő stílusa az elmúlt évtizedek alatt.

Lizzo meztelen fotójával fontos dolgot üzen neked

FYI: az önbizalmadnak pont Lizzo meztelen fotójára volt szüksége, még ha elsőre picit furának is tűnhet a dolog.

Sokkoló dolog derült ki a Bridgertonról

Maga a Bridgerton színésznője, Nicola Coughlan árulta el, miből merített inspirációt a sorozat a Featherington család megelevenítésekor.

Elkészítették Diana hercegnő esküvői ruhájának gót változatát

Megszületett Diana hercegnő menyasszonyi ruhájának gót koppintása - de vajon zseniális vagy nagyon gáz húzás volt? Szerintünk előbbi, de dönts te!

Erzsébet királynőt újabb súlyos veszteség érte

Alig temették el férjét, Fülöp herceget, el kellett búcsúznia jó barátjától, a 86 éves korában elhunyt Sir Michael Oswaldtól.

Zac Efron szakított barátnőjével

Kész, ennyi volt, vége! Nem létezik többé Zac Efron és Vanessa Valladares párosa!

Ezt nézd meg! 16 éves fotó az egyetemista Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről

Katalin hercegné és Vilmos herceg még az egyetemen ismerkedtek meg, ahol mind a ketten művészeti diplomát szereztek. Meg fogsz lepődni, menniyre másképp néztek ki akkoriban!

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.