Harry herceg visszatért Angliába, méghozzá vonattal

Egy kicsit még „hercegeskednie” kell, úgyhogy visszautazott az Egyesült Királyságba.

Harry herceg visszatért Angliába, méghozzá vonattal

Csak nemrég költözött ki Kanadába, Harry herceg máris visszatért szülőhazájába a nagyanyjához, Erzsébet királynőhöz, ugyanis pár napig még kénytelen ellátni királyi kötelezettségeit. Többek között azt, hogy részt vegyen Skóciában egy eseményen, ami a fenntartható turizmusról szól. Ezért utazott Harry most Edinburgh-be, méghozzá egy ténylegesen fenntartható utazási módszerrel.

Bár Kanadából nyilván repülővel utazott, nem pedig napokig hajózott az óceánon át, az Egyesült királyságon belül a herceg magánrepülő helyett inkább egy sokkal fenntarthatóbb közlekedési eszközre, vonatra ült. Bizony, vonatra, mint egy teljesen átlagos ember. És tette ezt teljesen átlagos ruhában: Harry ugyanis farmerban és pufidzsekiben utazott, baseballsapkában és hátizsákkal. Egyedül csak az különböztette meg a többi embertől, hogy mellette volt két testőr is.

Fotók: Profimedia – Red Dot

Egyébként ez volt Harry herceg első hivatalos megjelenése, amióta januárban bejelentette, hogy családjával, vagyis Meghanel és fiukkal, Archie-val kilépnek a brit királyi család kötelékéből és független életüket Kanadában folytatják tovább. És bár Meghan a mostani eseményen nem vesz részt, rangjuk hivatalos visszavonásáig még neki is vissza kell majd utaznia az Egyesült királyságba, ugyanis lesz pár olyan alkalom, amikor még neki is el kell játszania a hercegnét. Legközelebb például március 5-én egy díjátadón, majd a Mountbatten zenei fesztiválon a Royal Albert Hallban március 7-én lesz jelenése.

Még több

Sztárhírek