Kate Hudson retteg a koronavírustól – vagy mégsem?

Hollywoodot is elérte a pánik?

Kate Hudson retteg a koronavírustól – vagy mégsem?

A decemberben kitört koronavírus az elmúlt hónapokban nemhogy alábbhagyott volna, hanem egyre jobban terjed. Így múlt héten elérte Olaszországot, amiért a milánói divathét eseményeit is törölték, vagy közönség nélkül tartották meg. A vírus azonban nemcsak a divat világát érte el, hiszen már a hollywoodi sztárok is védekeznek ellene.

Így például Kate Hudson tegnap egy maszkos szelfit posztolt magáról Instára. Az orvosi maszk viselése miatt persze rögtön az juthat eszedbe, hogy a színésznő retteg a koronavírustól. Csakhogy a kép jól láthatóan egy repülőn készült, és Kate képaláírásából is egyértelműen kiderül, hogy a járvány-para ellenére is utazik valahova: „utazás. 2020. #😳”.

View this post on Instagram

Travel. 2020. #😳

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Ráadásul, mikor az aggódó fanok felhívták a színésznő figyelmét arra, hogy egy szimpla műtősmaszkkal gyakorlatilag nem megy semmire (helyette az úgynevezett N95-típusú maszkot ajánlották neki), Kate nem nagyon zavartatta magát.

„Hát basszus! Most ennél jobbat nem tudok…Azért remélem, szerencsés utam lesz🤞😉írta kicsit ironikus felhanggal. Kérdés, hogy akkor ezek után Kate mennyire veszi valójában komolyan a koronavírust…Mert ha az elutazást kockázatosnak érzi, jobban utánanézhetett volna a védelemnek, ha viszont nem érdekli az egész, miért vett fel egyáltalán bármilyen maszkot?

Még több

Sztárhírek