Kiderült, ott lesz-e Meghan és Harry Beatrix esküvőjén

A ceremónia május végén lesz.

Kiderült, ott lesz-e Meghan és Harry Beatrix esküvőjén

Érdekes kérdés, hogy Meghan és Harry vajon ott lesz-e majd Beatrix májusi esküvőjén. Egyrészt azért, mert a hercegi pár egy ideje már Kanadában él, és csak ritkán utazik haza, Angliába. Másrészt pedig azért, mert a nemrég kiadott közleményükben egyesek szerint közvetetten, de beszóltak Beatrixnek és Eugéniának, mert ők civil munka mellett megtarthatták a royal címüket is.

Úgy tűnik azonban, hogy a közlemény körül kialakult dráma nem hatott a pár és Beatrix kapcsolatára, a hercegné ugyanis meghívta őket a május 29-re tervezett menyegzőjére. A Page Six legfrissebb infói szerint Meg és Harry vissza is igazolta az érkezését, tehát 3 hónap múlva újra Londonba utaznak a ceremónia miatt.

És bár úgy tűnik, hogy Beatrix nem haragszik a párra, a royal család többi tagja nem biztos, hogy így érez. A Daily Telegraphnak ugyanis egy, a családhoz közeli bennfentes árulta el, hogy a royalok mit gondolnak a helyzetről: „Az a baj Meghannel és Harryvel, hogy azt hiszik, nagyobbak, mint a szervezet. Szégyen, hogy így alakultak a dolgok.” Arról nem is beszélve, hogy tegnap a palotában dolgozók véleménye is kiderült: szerintük Sussexéknek sokkal jobban kellene örülniük, hogy ilyen könnyen elfogadták a döntésüket.

Mindenesetre Beatrix esküvője mindjárt itt van, akkor pedig úgyis kiderül, hogy van-e feszültség a családban Meghan és Harry miatt.

Még több

Sztárhírek