Meghant kegyetlenül betámadta az apja

Úgy tűnik, hogy Thomas Markle nem hajlandó leállni…

Meghant kegyetlenül betámadta az apja

Meghan apja, Thomas Markle soha nem arról volt híres, hogy megvédi a lányát, vagy szépeken mond róla, sokkal inkább arról, hogy megkavarja a dolgokat.

Amióta az egykori színésznő hozzáment Harry-hez, minden kapcsolatot megszakított az apjával, aki azóta egyre kétségbeesettebben viselkedik, amibe az is beletartozik, hogy maximálisan lánya ellen beszél és őt támadja. Nemrég például elmondta mennyire rossz ötletnek tartja, hogy Meghanék visszaléptek a királyi kötelezettségeiktől, most azonban még durvább szavakkal illette a párt, vagyis leginkább a lányát.

„Nincs joguk használni a „royal” titulust és főleg nincs joguk így beszélni a királynőről” – kezdte mondandóját, utalva arra, hogy Meg és Harry kiakadtak a királynőre, amiért nem hasznáhatják a Sussex Royal levédett márkanevüket.

„Meghan nem csak a királynővel tiszteletlen, de a brit néppel is. Engem is eldobott, mikor megházasodott, most pedig ugyanezt teszi a királyi családdal is… Mindenkit eldob!”

Kemény szavak ez egy olyan apától, aki mást sem csinál, mint a saját lányát bántja a világsajtónak, nem? Te mit gondolsz? Igaza van valamiben Thomas-nak?

via GIPHY

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek