Világhírű lett a Lady Gaga-dalt éneklő nő

A sikersztori folytatódik!

Világhírű lett a Lady Gaga-dalt éneklő nő

Ugye még emlékszel a nőre, akire pár nappal ezelőtt az egész világ felkapta a fejét a metrós éneklése miatt? Azóta persze kiderült, hogy a titokzatos lányt Charlotte Awbery-nek hívják, ráadásul hivatásos énekes, így nem meglepő, hogy Lady Gaga ikonikus dalát, a Shallow-t spontán is ennyire fantasztikusan tudta előadni.

Charlotte a metrós videó után szó szerint világszenzáció lett, mondhatni nem volt olyan ország, ahol ne írtak volna a nőről, aki a kávéját fogva és sietve képes leénekelni Lady Gagát. Instagram oldalát egy héttel ezelőtt még csupán 14 ezren követték, ez a szám most – készülj fel – 428 ezer, ráadásul még hivatalosan egy hét sem telt el azóta, mióta felrobbant a net attól a bizonyos videótól.

Ezzel pedig még nincs vége, ugyanis Amerika egyik kedvenc talk show-ja, a „The Ellen DeGeneres Show” meghívta Charlotte-ot a műsorba, ahol még elő is adhatta a Shallow-t! Ez tényleg nem semmi, ugye? Az adás ma fog lemenni hivatalosan világszerte, így a videóra egy kicsit még várnunk kell, a képeket viszont addig is ITT tudod lecsekkolni!

Ha pedig valamiért lemaradtál volna Charlotte brutál jó hangjáról, akkor nézd és hallgasd meg, hogy miről is beszél mindenki!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Charlotte Awbery (@charlotteawbery) által megosztott bejegyzés, Febr 21., 2020, időpont: 8:56 (PST időzóna szerint)

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek