Ed Sheerannek adta ki magát a férfi, ez lett a vége

Nem fogod elhinni ezt a sztorit!

Ed Sheerannek adta ki magát a férfi, ez lett a vége

Mostanában csak azt hallhattad az énekesről, hogy egy időre visszavonul, ugyanis az elmúlt 2 évben folyamatosan koncertezett és emiatt alig jut ideje a feleségére. Persze a gyakorlatban ez csak úgy néz ki, hogy nem igazán koncertezik a sztár, viszont azért zenéi bőven jelentek meg az elmúlt időszakban is.

Az igazi szuper fanok viszont elég valószínű, hogy hiányolják az énekes élő fellépéseit, éppen ezért egy szélhámos, Ronnie Wiliams Jr. úgy döntött, hogy ezt kihasználva fog némi pénzre szert tenni. A csaló templomokban kopogtatott és azt ajánlotta, hogy 35 dollárért, valamint egy szendvicsért elénekli a Shape Of You-t. Viszont a fotója alapján egyáltalán nem hasonlít az énekesre, sőt, igaziból kokrétan semmi közös sincs bennük.

Ennek ellenére 3 templomban is sikerrel járt, ahol TÉNYLEG elhitték, hogy ő Ed. Az egyik lelkész később csak annyit nyilatkozott az ügy kapcsán, hogy azt hitte, hogy az énekes nehéz időszakon megy keresztül és ezért van ilyen rossz állapotban, ez azért elég vicces, nem? Előző vasárnap egyébként épp fellépése volt, egy gyülekezet előtt énekelte el a Shape Of You-t, ugyanis a rendőröknek nem sikerült időben elcsípni. Jelenleg még folyik a rendőrségi nyomozás, szóval Ronnie még szabadon garázdálkodik, miközben Ed Sheeran slégereket énekelget.

Ha meglátod, ne dőlj be!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek