Erzsébet mélységesen csalódott unokájában

Így érzi magát Harry közleménye miatt…

Erzsébet mélységesen csalódott unokájában

Nem csitul a botrány Harry herceg és felesége, Meghan Markle körül, aminek nagyrészt ők maguk az okai. A világ már éppen megemésztette volna, hogy kilépnek a királyi családból és Kanadába költöznek, amikor újabb balhé alakult ki körülöttük. A királynő ugyanis arra kérte őket a brit szabályozásokra hivatkozva, hogy a jövőben ne használják a „royal” kifejezést a márkaneveikben.

Vagyis ez a szó ezentúl tiltott a számukra a weboldalukon, az Instagramon és mindenhol, ahol terméknévként szerepeltetnék. Ez persze sok vesződséget jelent a számukra, hiszen megint minden felületüket újra kell dizájnoltatniuk, de azért egy kicsit túlzás volt, ahogyan reagáltak.

Harry és Meg ugyanis egy közleményben szólt be az uralkodónak a döntése miatt, felhívva az egész világ figyelmét arra, hogy olyan jogtól fosztotta meg őket, ami Katalinnak és Vilmosnak még mindig kijár

A herceg nagymamája a hírek szerint hatalmasat csalódott unokájában, a Vouge-nak nyilatkozó névtelen forrás szerint Erzsébet nem érti, miért égeti Harry a saját családját.

„Az uralkodó nagyon csalódott, amiért a saját unokája hozta ennyire kínos helyzetbe a monarchiát, ezzel a sok nem vágyott médiafigyelemmel, ami a legrosszabbkor éri a családjukat” – kezdte.

„A királynő mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy ez a helyzet megoldódjon, mert úgy gondolja, ez rombolja a monarchiát, magánszemélyként pedig mélységesen bántó a számára ez az egész. (…) Mostanra eljutott arra a pontra, amikor már gondolni sem akar az egészre, csak azt akarja, hogy legyen vége, legyen lezárva!” – mondta a palotai dolgozó a lapnak.

Még több

Sztárhírek