Harry és Meghan háborút hirdetett Erzsébet királynő ellen

Nem hagyják magukat!

Harry és Meghan háborút hirdetett Erzsébet királynő ellen

Nem maradt annyiban az ügy, miszerint Erzsébet megtiltotta Harrynek és Meghannek, hogy márkanevükben tovább használják a royal kijelentést, most, hogy hivatalosan is visszaléptek, lemondva kötelezettségeikről és előjogaikról. Az új márkanév állítólag már meg is van, ez azonban nem jelenti azt, hogy Meg és Harry válasz nélkül hagyná az uralkodó sértő és megalázó gesztusát. Ennél pedig nem is hirdethettek volna egyértelműbben háborút a teljes királyi család ellen:

„A herceg és a hercegné egy új nonprofit szervezet létrehozásán dolgozik, figyelembe véve egyes brit szabályozásokat, ezért megállapodtak, hogy nonprofit szervezeteik nem használják fel a Sussex Royal nevet vagy a Royal kifejezést.” – olvasható Meghan és Harry hivatalos honlapján. „A fenti okokból eltávolították azokat a védjegybejelentéseinket, amelyeket benyújtottak, és amelyek ugyanazokat a védjegybejelentési kérelmeket tükrözik, mint amelyeket Cambridge hercegének és hercegéjének alapítványa tett.”

Igen, egészen pontosan az történt, amire gondolsz: vagyis Harry és Meghan nyilvánosan, egy egész világ előtt dörgölte Erzsébet orra alá, hogy elvette azt az alapjogot, amit Vilmos és Katalin a mai napig lazán gyakorolhatnak. Szóval a sakkjátszma kezd elvadulni – de vajon mit lép erre a királynő?

Még több

Sztárhírek