Harry herceg utálja, ha így szólítják

Annyi minden történik, hogy csak kapkodjuk a fekünket.

Harry herceg utálja, ha így szólítják

A Harry herceg és Meghan Markle körül kialakult botrány talán már a végéhez közeledik. Rengeteg minden történt azóta, hogy a hercegi pár bejelentette függetlenedési szándékát, hogy csak a legfontosabbakat említsük:

Bizony, a legújabb fordulat, hogy Harry herceg arra kérte rajongóit és a sajtót, hogy ezután mellőzzék a hercegi titulust a neve mellől, és szólítsák egyszerűen csak Harrynek.

Harry egyébként néhány napja tért vissza az Egyesült Királyságba, hogy részt vegyen Skóciában egy eseményen, ami a fenntartható turizmusról szól. Itt derült ki az is, hogy a herceg nem szeretne tovább herceg lenni. Az esemény házigazdája így szólította Erzsébet királynő unokáját a színpadra:

„Néhány szót szeretne szólni, amivel el is indítjuk ezt a napot, de arra kért mindannyiónkat, hogy szólítsuk egyszerűen csak Harrynek. Tehát, hölgyeim és uraim, nagy tapsot kérek Harrynek.”

Érdekesség, Harry és Meghan a Sussex hercege és hercegnéje címet azért továbbra is használni fogja, ám a „HRH”, tehát az ő királyi fensége megszólítást már nem engedélyezik nekik. Erről a Buckingham-palota is kiadott egy nyilatkozatot: „Sussex hercege és hercegnéje nem fogják használni HRH címüket, mivel már nem aktív tagjai a királyi családnak.” Ez a változás egyébként március végén lép érvénybe.

Még több

Sztárhírek