Jennifer Lopez haja valójában így néz ki

Ő sem teljesen tökéletes, és ez így van jól. Mert még nem tökéletesen is fantasztikusan fest.

Jennifer Lopez haja valójában így néz ki

Jennifer Lopez egészen nevetségesen zseniálisan néz ki, a Super Bowl-os fellépése óta konkrétan még magunkhoz sem tértünk. Gyakorlatilag bármelyik huszonéves nő megirigyelhetné a fizikumát, még úgy is, hogy nyilván mind tudjuk, ebben óriási meló van, még akkor is, hogy valószínűleg külső segítséget is kap a tökéletes külsőhöz.

Például egy kis hajhosszabbítást. Na meg barnítást. A különböző kozmetikai beavatkozásokról nem is beszélve! De térjünk inkább vissza az első kettőre, mert JLo-t most ezek nélkül kapták lencsevégre. A természetesen göndör, vállig érő hajával, és mindenféle barnítás nélkül. És tudod, mi a bosszantó? Hogy Jennifer így is eszméletlenül néz ki!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Back in the studio, workin’ on my skills. 🖤🎼🎤

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,  

Lehet, hogy nem derékig ér a haja, sőt még kócos is, és csak egy sportos leggingset visel, plusz a sminkjét is gyanús, hogy saját maga készítette és nem profi sminkes, de még így is egészen elképesztő a külseje. Mert hát ne felejtsük el, hogy nem huszonöt éves, de még csak nem is negyven, hanem ötven.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ha a továbbiakban mindenféle póthaj és extrák nélkül lépne fel koncertjein, a közönség valószínűleg akkor is tátott szájjal ámulna. Mert Jennifer Lopez még a csapzott frizurájával is az egyik legmenőbb példakép.

Még több

Sztárhírek