Nevetséges, miért támadják a rajongók Billie Eilish-t

A tesója nem hagyta annyiban a dolgot!

Nevetséges, miért támadják a rajongók Billie Eilish-t

Billie Eilisht és tesóját, Finneas O’Connellt betámadták a trollok azzal, hogy a sikerüket csak a szüleiknek köszönhetik, akik szintén a szórakoztatóiparban dolgoznak. Kétségtelen, hogy úgy tűnik, mintha Billie és Finn szinte a semmiből lett volna hirtelen világsztár, valójában viszont megfeszített munka áll mögöttük, és nem a szüleiknek köszönhetik azt, amit elértek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FINNEAS (@finneas) által megosztott bejegyzés, Máj 12., 2019, időpont: 7:36 (PDT időzóna szerint)

Az énekesnő egyelőre nem reagált a rosszindulatú megjegyzésekre, de úgy tűnik, a bátyját nagyon zavarta a dolog, így nem hagyhatta azt szó nélkül. A Twitteren tisztázta, mi is a helyzet valójában:

A szüleink sosem voltak képesek arra, hogy teljes mértékben támogassanak minket anyagilag. Édesapánk 12 órákat dolgozott a hét minden napján a Mattel építőmunkásaként, míg édesanyánk tanár volt. Szeretetet kaptunk tőlük, de senkit nem ismertek a lemeziparban” – írja egy bejegyzésben Finneas, majd folytatja: „Tavaly kifizettem a hiteltartozásukat, Billie pedig minden hónapban fizetést ad nekik, hogy velünk turnézzanak, pedig azt mondták, hogy ingyen is dolgoznának nekünk.”

Hihetetlen, hogy mire képesek a trollok, nem igaz?

Még több

Sztárhírek