Régi és új kedvencek is csatlakoztak az Amerikai Horror Story új évadához

Nem, nem Lady Gaga tér vissza, ellenben érkezik egy olyan ember is, akit minden karácsonykor nagyon vársz.

Régi és új kedvencek is csatlakoztak az Amerikai Horror Story új évadához

Készül az American Horror Story tizedik évada, amiben olyan sztárok térnek vissza, mint Sarah Paulson vagy Evan Peters. De ennél is izgalmasabb bejelentést tettek a sorozat készítői, méghozzá azt, hogy az új évadban szerepel majd az egyik nagy kedvenced, Macaulay Culkin is.

Hogy pontosan milyen szerepet kap Culkin, azt még tudjuk, eddig csak az derült ki, hogy tuti benne lesz a sorozatban. Ezt is onnan tudjuk, hogy az egyik készítő, Ryan Murphy az Instagramjára posztolt egy videót és mellé írta, hogy #AHSSeason10, a videón pedig csak egy szürke tengerparti felvételt látni, a színészek felvillanó neveivel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ryan Murphy (@mrrpmurphy) által megosztott bejegyzés, Febr 26., 2020, időpont: 7:50 (PST időzóna szerint)

Akármilyen szerepet is kap az új évadban Macaulay Culkin, az biztos, hogy már a neve is rengeteg új nézőt szerez majd a show-nak, ugyanis a karrierjét gyerekként kezdő színész még mindig az egyik legnagyobb kedvenc Hollywodban, annak ellenére is, hogy mostanában nem nagyon szerepel semmiben.

Közben az is kiderült, hogy a készülő évadon felül még három szériát kapnak a rajongók, vagyis összesen 13 évada lesz az American Horror Storynak, amit a későbbiekben a Netflixen láthatunk egy nemrég megkötött szerződés szerint.

Te mennyire várod már a 10. évadot?

Még több

Sztárhírek