„Ilyen érzés, hogy Lady Gaga az expasimmal jár”

És még azt hitted, neked nehéz túltenned magad egy szakításon…!

„Ilyen érzés, hogy Lady Gaga az expasimmal jár”

Ugye, hogy milyen elképesztően rossz érzés, amikor a szakítás után (tök mindegy mennyi idővel) megtudod, hogy a volt pasid becsajozott? Ilyenkor van, hogy átváltasz mazochistába, és mindent meg akarsz tudni a leányzóról, de van, hogy inkább hallani sem akarnál az egészről. De a lényegen semmi nem változtat: egy kicsit megint túl kell tenned magad az exeden, és ez nagyon nem jó. 

Képzeld, akkor milyen extra rossz, ha a volt pasid új nője egy olyan szupersztár, mint Lady Gaga! Most a New York Times egyik újságírója, Lindsay Crouse árulta el, hogy az ő exével jár az énekesnő. A véleményrovat vezetője egy cikkben adta ki az érzéseit. Elmesélte, hogyan tudta meg a hírt„egy hétfő reggel szőlőt eszegettem az asztalomnál, amikor egyszer csak elkezdett csörögni a telefonom. Vészhelyzet volt: a volt barátomnak, ahogy megtudtam, új csaja van. Mégpedig Lady Gaga. Amíg én a Super Bowlt néztem New Yorkban a tévében, addig ők a Hard Rock stadionban romantikáztak a VIP részlegen.”

Onnan távozóban fényképezték le a párost, erről a fotóról értesült a fejleményekről Lindsay. Az ugye már kiderült, hogy egy Michael Polansky nevű srácról van szó, akinek eddig teljesen normális élete volt. „Egy totál átlagos férfivel jártam hét éven keresztül. Ő meg most már Lady Gaga pasija. Mégis hogyan hasonlítod össze magad olyasvalakivel, mint Lady Gaga?– írta Lindsay. Amúgy az aggodalma totál érthető, nem? Fogadjunk, hogy te is automatikusan összehasonlítod magad azzal a bizonyos új lánnyal!

De Lindsay végül összeszedte magát, hiszen már egy sokkal boldogabb kapcsolatban van, sőt el is jegyezték! „Valaki nemrég küldött nekem egy videót a vőlegényemről és rólam, ahogy egy esküvőn táncolunk. Kitettem az Instagram sztorimban. Láttam, hogy Lady Gaga pasija is megnézte, és akkor rájöttem valamire: igazából ugyanolyanok vagyunk. Idegenek, akik egy képernyőn mosolyognak.”

Még több

Sztárhírek