Meghan szerint csak féltékenységből utálják őket az emberek

A royal háború folytadódik…

Meghan szerint csak féltékenységből utálják őket az emberek

Az indulatok egyszerűen nem akarnak csillapodni a brit királyi családnál, sőt… Mióta Meghan és Harry visszaléptek a királyi kötelezettségeiktől, azóta egyre nagyobb és nagyobb a botrány. Legutóbb az akasztotta ki a házaspárt, hogy a levédett márkanevüket, a Sussex Royalt nem használhatják többé, amire ők válaszul egy igen csípős közleményt adtak ki, amiben sokak szerint igen tiszteletlen hangnemben beszéltek a királynőről és a brit monarchiáról.

A Us Weekly forrása szerint a királynőnek elképesztő rosszul esett Harry és Meghan kifakadása, főleg azért, mert ezekben a nehéz időkben pont az egyik unokája fordult nyilvánosan ellene.

Meghannek azonban egész más a véleménye erről az egész szituról. A Daily Mail bennfentese szerint az egykori színésznő úgy gondolja, hogy ha itt valaki kiborulhatna és rosszul érezhetné magát, azok csak ők lehetnének Harry-vel, ráadásul az egész hátterében egyértelműen a féltékenység áll.

„Ezentúl is felül fognak emelkedni a kicsinyességen és a féltékenységen, mert egyértelmű, hogy az irántuk táplált hatalmas gyűlöletet ezek a dolgok gerjesztik” – mondta a forrás, majd így folytatta:

„Az ex hercegné szerint a királynőre nyomást gyakoroltak, és csak ezért tiltotta meg nekik a „royal” szó használatát, Erzsébetnek ugyanis mindig is Harry volt a kedvence, ezt pedig mások nem bírják megemészteni!

Szerinted kinek van igaza a royal háborúban?

Még több

Sztárhírek